Formulari Còlon

El Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

El Programa s’adreça a tots els homes i dones d’entre 50 i 69 anys i consisteix a fer-se, cada dos anys, una senzilla prova a casa per detectar si les deposicions contenen petites quantitats de sang que no es veuen a simple vista.

El programa està implantat a tota Catalunya. Les invitacions s'envien seguint un ordre de centres d'atenció primària per evitar la saturació dels laboratoris i les unitats d'endoscòpia i mantenir la durada de dos anys de cada ronda de cribratge.

L'oficina de cada territori convida a la població a participar en el programa mitjançant una carta enviada al domicili. Cal rebre la carta per poder participar-hi.


Per a més informació sobre el Programa cliqueu aquí:


Aviat rebreu un duplicat de la carta al vostre domicili.

He perdut el tub

En cas de que hagueu tingut algun problema amb el tub o mostra (pèrdua, caducitat, etc.) poseu-vos en contacte amb l'oficina tècnica.

Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

Per telèfon: 932607959
De dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h
Per correu electrònic: prevenciocolon@iconcologia.net

Degut als vostres antecedents familiars de càncer, no heu de realitzar la prova de sang oculta en femta i haureu de seguir les recomanacions dels vostres metges. Procedim a donar-vos de baixa del programa per no interferir amb aquestes recomanacions.

La seva sol·licitud s'ha rebut correctament.