Formulari Còlon

El Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

El programa s’adreça a tots els homes i dones d’entre 50 i 69 anys i consisteix a fer-se, cada dos anys, una senzilla prova a casa per detectar si les deposicions contenen petites quantitats de sang que no es veuen a simple vista.

El programa està implantat a tot el territori. S’ha dissenyat un calendari per poblacions i centres d’atenció primària. Les invitacions s’envien seguint un ordre de centres d’atenció primària per evitar la saturació dels laboratoris i les unitats d'endoscòpia i mantenir la durada de dos anys de cada ronda de cribratge.

L’oficina de cribratge de cada territori convida a la població a participar en el programa mitjançant una carta enviada al domicili. Cal rebre la carta per poder participar-hi.


Per a més informació sobre el Programa cliqueu aquí:


La seva petició ha estat realitzada correctament. En breu, rebrà un duplicat de la carta a casa seva.

Degut als seus antecedents familiars de càncer, vostè i la seva família, hauran de seguir les recomanacions dels seus metges.No ha de realitzar la prova de sang oculta en femta. Procedim a donar-li de baixa del programa per no interferir amb aquestes recomanacions. Tampoc és necessari que realitzi la prova de sang oculta en femta.

La seva sol·licitud s'ha rebut correctament.