La segona reunió anual del projecte Joint Action on Tobacco Control (JATC) va tenir lloc el 4-5 de febrer de 2020 a Brussel·les. Més de 70 socis europeus que participen en el projecte d’acció conjunta sobre el control del tabac finançat per la UE, es van reunir per tercera vegada després de l’inici del projecte, l’octubre de 2017.

Aquest va ser un dels esdeveniments anuals clau del projecte, durant el qual tots els socis van tenir l’oportunitat de debatre els avenços de la JATC fins ara i aportar la seva valuosa informació sobre els informes presentats pels líders dels grups de treball. Entre altres, els socis van discutir sobre la qualitat de les dades i les opcions de millora de la plataforma de la EU-CEG respecte a la manera del com compartir les dades.

Els socis van acordar que el resultat derivat de la JATC, serà de gran importància per a altres accions de control del tabac i per a la millora de la salut pública europea i internacional, en general.

Tots els participants de la JATC es van declarar compromesos a contribuir a l’èxit del projecte. Els resultats finals es presentaran durant la conferència final de JATC, a les instal·lacions del Parlament Europeu, a l’octubre de 2020.

No Comment

Comments are closed.