A través de la Comissió de Tabaquisme, el CCIIC posa en marxa la segona edició del concurs per a les infermeres i infermers i els estudiants d’infermeria de Catalunya per fomentar la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica de la ciutadania. El concurs, actiu des l’1 d’abril fins el 21 de juny, fa una crida a compartir a través de les xarxes socials o via correu electrònic contingut en diferents formats relacionats amb com ajuden a prevenir les malalties del tracte respiratori relacionades amb el tabac.

Com participar?

El concurs consisteix a compartir una imatge, un vídeo, una frase o pensament, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb com ajuden a prevenir les malalties del tracte respiratori relacionades amb el tabac. S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui, ja sigui enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat o compartint-ho als seus perfils d’Instagram o Twitter amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabac.

Tot el contingut rebut o en el que consti aquest hashtag serà compartit i/o publicat al perfil d’Instagram de la campanya instagram.com/deixadefumar/ i guanyarà el post que aconsegueixi més nombre de m’agrades des del perfil de la campanya. El guanyador o guanyadora serà obsequiat amb una targeta regal per valor de 200€ d’una empresa de venda de material esportiu.

Podeu ampliar la informació així com consultar les bases del concurs [AQUÍ]

No Comment

Comments are closed.