Els dies 10 i 11 de juny es va celebrar a Utrecht (Països Baixos) la segona reunió anual del projecte PIECES, un ambiciós projecte finançat per la Unió Europea i liderat pels membres de la Unitat de Control del Tabac de l’Institut Català d’Oncologia (ICO). L’esdeveniment va reunir a socis de 15 països que van poder compartir les últimes novetats dels seus respectius grups de treball.

Aquesta reunió, organitzada pels socis de la UMC d’Amsterdam i l’equip de l’Institut Trimbos, tots dos amb seu als Països Baixos, va constituir un pas important en la discussió dels avanços del projecte i una fita clau en el camí de l’associació cap al desenvolupament de l’Eina d’Implementació Integrada de Prevenció Primària del Càncer (PCP-IT per les seves sigles en anglès) per a guiar als usuaris a través del procés de selecció, adaptació i implementació de programes de prevenció primària del càncer.

També van acudir a l’esdeveniment els membres del Consell Assessor del PIECES, que van proporcionar assessorament expert d’acord amb les qüestions jurídiques, ètiques i socials apropiades i la filosofia i direcció generals del projecte.

No Comment

Comments are closed.