Back Members
Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 1983. Màster de Salut Pública per la London School of Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM) l’any 1998. Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública per la UAB l’any 2002. Epidemiòloga per l’European Programme for Intervention Epidemiology Training (EPIET) l’any 2004. Doctora en Medicina Preventiva i Salut Pública per la UAB l’any 2015.

Ha treballat en vigilància epidemiològica, investigacions de brots epidèmics i prevenció i control de malalties transmissibles, a l’Agència de protecció de la salut del Regne Unit. En projectes humanitaris i avaluacions de projectes amb Metges Sense Fronteres (MSF) i com a consultora en eradicació de la poliomielitis amb l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Més recentment, a Catalunya, ha fet recerca operativa relacionada amb infeccions de transmissió sexual.

Actualment, és coinvestigadora principal de projectes de recerca sobre infeccions de transmissió sexual a l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP). Participa com a investigadora de la Unitat de Control del Tabac (UCT), en la “Joint Action on Tobacco Control” del 3er programa de la Comissió Europea, 2016-2019 ubicat a l’Institut Català d’Oncologia (ICO).