Back Members
El setembre de 2019 s'integra a la Unitat de Control del Tabac (UCT) on realitza la seva estada postdoctoral i en la que col·laborarà en alguns estudis i desenvoluparà el projecte "El dentista com a conseller per a la prevenció del consum de tabac i per a deixar de fumar: Opinions d'estudiants de pregrau de Santiago de Xile i Barcelona"

El Marco és cirurgià dentista i especialista en radiologia oral i maxil·lofacial de la Universitat de Xile, Màster en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. El 2014 va obtenir el seu grau de Doctor en Biomedicina també a la UPF. Fins l’agost de 2019 va ser Director Acadèmic del Programa d’Especialització en Salut Pública de la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Xile.

Com a acadèmic, és integrant de la Mesa Ciutadana Tabac o Salut a Xile, que advoca per polítiques per al control del tabac en aquest país.

Els seus interessos inclouen salut oral, les desigualtats a la salut, el desenvolupament de c polítiques de control del tabac i la implementació d’intervencions per a la prevenció i cessació del consum del tabac.