FORMACIÓ 2018 – Tecnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes 2020 – Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web Actualment cursant Enginyeria Informatica EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL 2019: Web Developer, AutoCloudTech Ltd. 2021-2023: Tècnic informàtic, Programa de prevenció i control del càncer, Institut Català d’Oncologia (ICO)  

A la Unitat de Control del Tabac (UCT) col·labora en el treball de camp del subestudi EURESTPLUS-BCN (part del projecte EURESTPLUS-Spain), que té com a objectiu investigar l’exposició al fum ambiental i residual del tabac a llars dels fumadors.

Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2021. Va realitzar una estada internacional a Dublín amb les beques Erasmus+ i MOBINT (AGAUR). Va dur a terme el seu treball de fi de grau al Trinity Translational Medicine Institute sobre la resistència a la quimioteràpia en càncer de pulmó.   

Graduada en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2021. Aviat cursarà  un Màster en Coordinació d’assaigs clínics i Medical Affairs al Centre d’Estudis CESIF.  

Actualment treballa com a investigadora en formació en el projecte europeu TackSHS “Abordatge del fum de tabac de segona mà i les emissions d’e-cigarretes: avaluació de l’exposició, noves intervencions, els efectes sobre les malalties pulmonars i la càrrega econòmica en diverses poblacions europees”.

El Marco és cirurgià dentista i especialista en radiologia oral i maxil·lofacial de la Universitat de Xile, Màster en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. El 2014 va obtenir el seu grau de Doctor en Biomedicina també a la UPF. Fins l’agost de 2019 va ser Director Acadèmic del Programa d’Especialització en […]

FORMACIÓ 2017 – Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web, Perfil Professional Bioinformàtica   EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL 2016 – 2019: Tècnic informàtic, Programa de prevenció i control del càncer, Institut Català d’Oncologia (ICO)

Prèviament a començar el doctorat, la Sarah va treballar com a gerent de projecte al Centre de Remissió de les Drogues de la Universitat Federal de Ceará (Brasil), desenvolupant cursos formatius per professionals de la salut de la xarxa de salut estatal. La Sarah té un BA a Psicologia per la Universitat Federal de Ceará, […]

Ha treballat com a metgessa en un hospital públic d’Indonèsia i té experiència en gestió de programas de intervenció en salut pública. El 2014 va completar els seus estudis de Medicina a la Universitas Indonesia i el 2017 ha finalitzat els seus estudis de Màster en Salut Pública al Imperial College de Londres. Actualment, es […]