A la UCT som un gran grup de professionals, motivats per la nostra missió, il·lusionats per l’impacte que tenim en el control del tabac a casa nostra i internacionalment. Necessitem més persones que, en un clima de treball estimulant i exigent, i al temps tremendament enriquidor i divertit, vulguin formar-se i treballar amb nosaltres. Estem en un entorn dinàmic i en creixement, com és el Campus de Bellvitge, el hub metropolità de la recerca en ciències de la salut format per l’IDIBELL, la Universitat de Barcelona, l’Hospital de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncologia.

Treballa amb nosaltres. Les ofertes de feina relacionades amb els nostres projectes es publiciten aquí. Si vols demanar alguna beca o contracte de convocatòries oficials (FPI, FPU, Río Hortega, Marie Curie, ERC, etc.) per treballar i formar-te a la UCT posa’t també en contacte amb nosaltres. La UCT, junt amb les oficines de suport d’ICO i IDIBELL, podem ajudar-te.

Forma’t amb nosaltres. La UCT acull estudiants de grau, postgrau i professionals que vulguin fer una estada (com ara sabàtics, pràctiques, rotacions MIR, PIR, EIR, etc.) col·laborant en algun dels projectes de recerca o en la consulta de deshabituació.

OFERTES ACTIVES

OFERTES TANCADES