Back Members
Responsable de la gestió i organització del Programa de detecció precoç de càncer colorectal de l’ICO. Les principals línies que tracta són el control i manteniment de la qualitat de tot el procés de cribratge i l’avaluació dels principals indicadors

FORMACIÓ

1996- Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
1999-2003 -Especialista via M.I.R. en Medicina Preventiva i Salut Pública a l’Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona).
2000-2001- Màster en Salut Pública per la Escuela Nacional de Sanidad, Instituto de Salud Carlos III. Madrid.
2003-2007- Màster en Disseny i Estadística en Ciències de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona.
2017- Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Tesi: Avaluació de la qualitat del Programa de cribratge de càncer colorectal de l’Hospitalet de Llobregat. Director: Dr. Esteve Fernández (24/02/2017)
 
EXPERIÈNCIA

2006-actualitat: Adjunta responsable de la gestió i organització del Programa de Detecció Precoç de Càncer Colorectal, Institut Català d’Oncologia.

ALTRES

-Activitat Editorial: col·laboradora com a revisora de manuscrits per a la revista Gaceta Sanitaria, Journal of Epidemiology and Community Health i Revista Española de Salud Pública.
-Investigadora col·laboradora del projecte del Fondo de Investigación Sanitaria (PI070425) “Análisis de las necesidades de recursos para la realización de un programa de cribado colorectal y evaluación de los costes asociados. Estimación de los recursos y costes según escenarios de participación”.
-2009 Avaluació en la convocatòria 500-2009 banc projectes per al desenvolupament  de guies d’atenció integral (GAI) basades en l´evidència. “Guía de atención integral (GAI). Detección temprana y diagnóstico del cáncer de colon y recto.  Atención integral, seguimiento y rehabilitación de pacientes con diagnóstico de cáncer de colon y recto”. Programa Nacional de Ciencias y Tecnología de la Salud. Colciencias. Colombia.
-2008 Premi al millor article publicat a la Revista Española de Enfermedades Digestivas : – Navarro M, Peris M, Binefa G, Nogueira JM, Miquel JM, Espinás JA, et al. Hallazgos colonoscópicos del estudio piloto de cribado de cáncer colorrectal realizado en Cataluña. Rev Esp Enferm Dig. 2008; 100: 343-8.
-2009 Premi al millor article publicat a la Revista Española de Enfermedades Digestivas: – Navarro M, Binefa G, Blanco I, Guardiola J, Rodríguez-Moranta F, Peris M. Colorectal cancer Screening: strategies to select populations with moderate risk for disease. Rev Esp Enferm Dig. 2009;101(12): 855-60.
-2010 Membre de l’Associació Assessora en Cribratge.
-2003-actualitat – Membre de la Societat Espanyola d’Epidemiologia.