Back Members
Especialista en psicologia clínica, treballa des de fa 15 anys a la divisió de salut mental de l'Hospital de Manresa, (ALTHAIA Xarxa Assistencial Universitària de Manresa). Máster en Psicologia Clínica de l'Adult i Máster en Tababquisme.

PROJECTES

Quitm XCHSF

Responsable de la Unitat de Tabaquisme d’Althaia i ha exercit un paper de lideratge en temes de tabaquisme al territori, ha estat una de les impulsores de la Xarxa d’Atenció al Tabaquisme de la Catalunya Central. Té una llarga trajectòria de participació en grups de treball de prevenció en addiccions. És col·laboradora habitual de les activitats, publicacions i estudis que organitza la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum.

Ha publicat diversos articles sobre tabaquisme i darrerament ha centrat la seva tasca d’investigació en tabaquisme en pacients psiquiàtrics i en aplicació del mindfulness al tractament de les addiccions. Ha estat durant tres anys professora d’Educació per la Salut a diferents graus de Ciències de la Salut, a la Fundació Universitària del Bages (actual UVIC, Manresa).