Back Members
Doctor per la Universitat de Barcelona (Premi Extraordinari de Doctorat i Menció Doctorat Europeu), Màster en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra i Diplomat en Estadística per la Universitat d'Extremadura. En l'actualitat és Professor Agregat de la Universitat Internacional de Catalunya.

PROJECTES

dCOT2 dCOT3 HATLAS

Ha fet estades de recerca predoctoral de diversos mesos a l’Institute for Pharmacological Research ‘Mario Negri’ a Milà. En la seva formació postdoctoral va realitzar investigació i docència a la Northeastern University (Boston), a la Harvard School of Public Health (Boston) i en l’Institute for Pharmacological Research ‘Mario Negri’ (Milà).

Ha treballat com a estadístic i investigador (2007 al 2015) a la Unitat de Control del Tabac de l’Institut Català d’Oncologia (ICO).  És investigador principal i col·laborador en projectes finançats per entitats nacionals i internacionals (Fons d’Investigació Sanitària, Unió Europea, Junta d’Extremadura, etc). La seva producció científica inclou 65 articles indexats a Science Citation Index (Thomson-ISI). Diversos d’aquests treballs han rebut premis de diferents societats científiques.

Ha estat professor convidat o associat en diverses universitats espanyoles en formació de grau i postgrau (Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Europea de Madrid, Universitat d’Extremadura).