Back Members
Investigadora de la Unitat del Control del Tabac de l'Institut Català d’Oncologia, Centre Col·laborador de l’OMS per al Control del Tabac. Professora associada al Departament d'Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Maternoinfantil de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona. Membre del grup de recerca en Control del Tabac de l’Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge i del grup de treball en Tabaquisme de la Sociedad Española de Epidemiología.

Llicenciada en Psicologia per la Pontificia Universidad Católica de Valparaíso a Xile el 1998. Doctora per la Universitat de Barcelona el 2011. Va treballar en psicologia clínica i comunitària en avaluació psicològica i intervenció psicosocial amb grups vulnerables. Posteriorment va començar la seva formació investigadora i es va incorporar a la Unitat de Control del Tabac l’any 2004.

Les seves àrees de recerca són l’epidemiologia, prevenció i control del tabac i les cigarretes electròniques, així com la mesura de la seva exposició passiva. També imparteix classes de grau i de formació continuada. La seva contribució científica inclou un centenar d’articles indexats. Ha participat a diversos projectes de recerca competitius nacionals i internacionals.