Back Members
Investigadora de la Unitat de Control del Tabac. L’activitat investigadora es desenvolupa en paral·lel i dins la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, i alhora en col·laboració amb la Unitat d’Addiccions de l’Hospital Clínic de Barcelona.

PROJECTES

dCOT3 HATLAS Quitm XCHSF

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1999. L’any 2000 va fer una estada de recerca a la Facultat de Psicologia del Royal Holloway (University of London). Va obtenir el títol de Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual de la Universitat Autònoma de Barcelona el 2004 i el Màster en Trastorn Mental Greu de la Universitat de Barcelona el 2006. El 2009 va obtenir el Diploma d’Estudis Avançats en Mètodes d’Investigació en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UAB). El 2014 va obtenir el títol de doctora per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB).

Ha estat treballant més de 15 anys com psicòloga clínica en trastorns mentals d’adults en general i també en tabaquisme en particular. Ha dut a terme la traducció de l’anglès de llibres i altres textos científics de psiquiatria i actualment fa de revisora d’articles de diverses revistes científiques.

La principal àrea de recerca és el control del tabaquisme, específicament en la relació del tabac amb els trastorns mentals i l’àmbit assistencial en salut mental. Ha publicat nombrosos articles científics sobre tabaquisme i l’àmbit hospitalari, la salut mental i les cigarretes electròniques. Dins les activitats a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum treballa en el disseny, la coordinació i avaluació de programes relacionats amb el control del tabaquisme en l’àmbit hospitalari en general i específicament en l’àrea de la salut mental.

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0747-0924