Back Members
Professora Ajudant Doctora del Departament de Salut Pública de la Universitat de Alcalà, i investigadora del grup d’Epidemiologia Social i Cardiovascular (EPISOC) i investigadora associada de la UCT.

PROJECTES

dCOT2 HATLAS

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) el 2008. Va obtenir el Master en Salut Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra (UPF-UAB, 2009). Va ser investigadora predoctoral a la Unitat de Control del Tabac de l’Institut Català d’Oncologia (ICO-IDIBELL) a Barcelona (2009-2014). Formació predoctoral al Centre d’Investigació de Control del Tabac i Educació de la Universitat de Califòrnia a San Francisco (UCSF) (octubre 2012 –abril 2013). Doctora pel Programa en Medicina de la Universitat de Barcelona (octubre 2014). També s’ha exercit com a professor associat a la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (2013-2014).

Les seves principals àrees d’investigació inclouen el control del tabac i l’epidemiologia social, amb especial atenció a l’avaluació de l’impacte de les polítiques de lliure de fum de tabac en les persones actituds i canvis de comportament, patrons de tabaquisme i l’exposició al fum ambiental del tabac. S’interessa en els mètodes epidemiològics i els determinants socials i polítiques de la salut, específicament l’impacte dels entorns de tabac i alcohol en fumar i beure comportaments. Ha escrit 21 articles en revistes revisades per parells. És membre del grup de treball del tabac en la Societat Espanyola d’Epidemiologia i exerceix com a revisora de diferents revistes internacionals.