S’inicia el curs “Formació per a l’acreditació dels professionals de les Unitats Endoscòpiques del Programa Poblacional de Cribratge de Càncer Colorectal”

El passat 29 de setembre de 2021 es va dur a terme la primera sessió del curs, organitzat per l’oficina tècnica de cribratge de l’Institut Català d’Oncologia, que abasta tot el territori de l’àrea metropolitana de Barcelona.
El principal objectiu d’aquestes sessions és ser un instrument eficaç per tal que les gestores de casos i els endoscopistes que realitzen colonoscòpies de cribratge puguin tenir un punt de trobada per debatre, discutir i consensuar aspectes claus del procés de cribratge i fer un seguiment dels estàndards de qualitat.


El curs consta de 4 sessions que es realitzaran telemàticament (plataforma Teams) els dies 29 de setembre i 9 de novembre de 2021 i 20 de gener i 29 de març de 2022 de 15 a 16h, i ha estat aprovat com a Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les professions Sanitàries-Comisión de Formación Continuada del Sistema nacional de Salud (registrada amb el núm. 09/030049-MD).

Programa del curs per a les Unitats Endoscòpiques de Cribratge

No Comment

Comments are closed.