El cap de la Unitat de Control del Tabac de l’Institut Català d’Oncologia, Esteve Fernández, va estar premiat amb el guardó d’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) a l’edició 2022 i que va premiar a 51 metges i metgesses i a quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona. Els premiats han destacat per l’excel·lència i la qualitat en la seva activitat professional. Concretament, Fernández ha estat premiat per a la seva llarga trajectòria professional en el camp del control del tabac ja sigui des de la prevenció, la recerca o la formació universitària en la seva vessant d’epidemiòleg, entre d’altres.

EL CoMB guardona els i les professionals en sis àmbits diferents: medicina d’atenció hospitalària, medicina d’atenció primària, medicina d’altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats, cooperació i gestió. Així mateix es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de conèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

Podeu accedir el llistat dels guanyadors de l’edició d’aquest any en el següent enllaç.

Què són els Premis a l’Excel·lència Professional?

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’hostenedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència. Al llarg de tots aquests anys, s’han premiat 805 professionals i 41 equips.

Donem l’enhorabona a l’Esteve Fernández per aquest reconeixement!

No Comment

Comments are closed.