La Unitat de Control del Tabac, de l‘ Institut Català d’Oncologia, està liderant el projecte DuCATA destinat a persones consumidores de cànnabis que acudeixen als centres CAS per deixar o reduir aquesta substància.

L’objectiu de l’estudi és caracteritzar el patró de consum de cànnabis i tabac i la seva síndrome d’abstinència mitjançant una webapp gamificada en forma de joc. Els participants en l’estudi reportaran el seu consum i simptomatologia durant 6 setmanes fent servint una webapp que s’ha dissenyat. La webapp explica la història de tres persones ex-consumidores de cànnabis que comparteixen el seu viatge de superació mentre es plantegen reptes als participants en forma de joc.

El treball de camp d’aquest estudi s’iniciarà al mes de març del 2023 en dos centres pilot. L’equip investigador del projecte DuCATA convida als clínics dels CAS d’arreu de Catalunya a participar en aquesta proposta de recerca. Podeu trobar més informació al següent document adjunt i al vídeo de divulgació dirigit als usuaris: https://youtu.be/K8-MdCRVzhU

Si tu o els membres del teu equip volen participar podeu contactar amb els coordinadors del projecte:

No Comment

Comments are closed.