Després de més d’un any amb restriccions degut a la pandèmia mundial per la COVID-19 tornem als congressos presencials. Aquesta vegada a la 3era Edició Internacional del Congrés de Socidrogalcohol celebrat enguany a Barcelona del 21 al 23 d’octubre. On van poder assistir tres persones de la Unitat de Control del Tabac (UCT) de l’ICO.

Aquest any el congrés va agafar un format híbrid per poder-lo seguir presencialment o en línia. Es van tractar temes relacionats amb l’estigma i el risc de les drogues, e-health, estimulació cerebral, models predictius, noves estratègies impulsades per l’aparició de la COVID-19, entre altres. Per més informació veure enllaç del programa (https://jornadas2021.socidrogalcohol.org/wp-content/uploads/JS21-Programa-breve_v02.pdf).

La UCT va estar representada ja que es van presentar dos estudis un en format de comunicació oral i un altre en pòster, ambdós coordinats per la Dra. Cristina Martínez (veure més avall). A més, la Dra. Montse Ballbè va realitzar una ponència sobre l’exposició passiva al tabac, cànnabis i altres productes electrònics.

Comunicacions UCT:

EFECTIVIDAD DEL “061 QUIT MENTAL”. UNA INTERVENCIÓN TELEFÓNICA MULTICOMPONENTE PARA DEJAR DE FUMAR TRAS LA HOSPITALIZACIÓN EN UNIDADES DE PSIQUIATRÍA DE AGUDOS. Martínez, C., Ballbè,M., Feliu, A., Enríquez, M., Saura,J., Andreu, M., Barrio, P., Mondon, S., Pinet,C., Costa, S. ,Suelves, JM., Bernabeu,J., Raich, A., Nieva G., Roca, X., Hernández-Ribas,R., Cabezas, C., Guydish, J., i Fernández,E.

PERCEPTIONS AND EXPERIENCES OF CLINICANS TREATING TOBACCO USE AMONG CANNABIS USERS IN CRUG ABUSE TREATMENT PROGRAMS: A QUALITATIVE STUDY. Martínez, C., Pla, M., Enríquez, M., Feliu, A.,Saura, J., Andreu, M., Mondon, S., Pinet,C., Castellano, Y., Roca, X., Cabezas, C., Suelves, JM., Barrio, P., Raich, A., Bernabeu, J., Guydish, J., i Fernández,E.

No Comment

Comments are closed.