El passat 20 de març, la Unitat de Control del Tabac (UCT) i l’Institut de Màrqueting Social de la Universitat de Stirling van organitzar conjuntament el taller “Llars sense fum: Com podem protegir el major número possible de no fumadors de l’exposició passiva al fum del tabac?”. El taller va servir com a acte previ a la reunió anual de la *SRNT 2024.

Durant l’esdeveniment, investigadors de diverses parts del món van debatre sobre els reptes actuals a l’hora de protegir la població de l’exposició passiva al fum del tabac a les llars. També van presentar breument experiències relacionades amb la promoció de llars sense fum en diferents països.

El taller va concloure amb el llançament de la Xarxa Internacional de Llars Lliures de Fum (SHINE), l’objectiu del qual és advocar per la inclusió d’objectius de llars lliures de fum en les directrius per a l’aplicació de l’article 8 del Conveni Marc per al Control del Tabac durant la Conferència de les Parts de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Després del taller, els participants van tenir l’oportunitat d’intercanviar experiències, compartir inquietuds i debatre qüestions urgents sobre el terreny. Per a mantenir-te al dia sobre les futures activitats de la xarxa, uneix-te a nosaltres aquí: https://shine.ac.uk/sign-up/!

No Comment

Comments are closed.