Back Members
Estudis de Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona (UB) i Màster de Secretariat Executiu, Barcelona 2004. Treballa com a administrativa des de l’any 1995 a l’ICO en el Programa de Prevenció del Càncer, i ha desenvolupat diversos projectes a la Direcció del Coneixement i a la Direcció d’Estratègia i Projectes.

PROJECTES

ECTEC ICOsFUM XCHSF WHOCC

Des de l’any 2014, treballa com a gestora de projectes a la Unitat de Control del Tabac, amb responsabilitat en els projectes “ICO sense Fum” i la ” Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum”. Dóna suport a l’organització de les activitats internacionals del Centre Col·laborador de l’OMS.

Ha participat en diferents projectes de prevenció i control del càncer dirigits a la població, en l’edició de material informatiu sobre la malaltia per a pacients i familiars, així com publicacions divulgatives de promoció de la salud en premsa universitària.

Com a membre de l’organització internacional EUMA (European Management Assistant Association, 2006-2010) va participar en el projecte EURO-AST sobre la qualificació tècnica del secretariat. Des de l’any 2006, és membre de la Junta Nacional d’AESMAS (Asociación Española de Secretariado Médico y Administrativos de la Salud (AESMAS), i ha estat membre dels comitès científics i organitzatius dels congressos i jornades anuals que s’organitza l’associació. Ha fet recerca sobre la professionalització de la tasca administrativa a l’entorn sanitari, i ha col·laborat en la definició del títol de Técnico Superior de Documentación y Administración Sanitaria.

És  vocal de la Junta local de l’Aecc. Catalunya contra el Càncer d’El Prat de Llobregat i participa en l’organització d’actes divulgatius i solidaris en la lluita contra el càncer.