Back Members
Investigadora de la Unitat de Control del Tabac de l'Institut Català d'Oncologia. Pertany a diversos grups de treball científics nacionals i internacionals en el control de tabaquisme i forma part del Consell Assessor de Tabaquisme de Catalunya, en representació del Consell de Col·legis d’Infermeria des del 2006.

La seva recerca inclou la regulació dels espais sense fum, monitorització de la prevalença de consum de tabac en els professionals sanitaris i avaluació de l’efectivitat dels programes educatius i les intervencions per deixar de fumar. Disposa d’una àmplia experiència investigadora internacional i ha participat amb l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en l’avaluació de les lleis dels països signants de l’OMS per tal d’establir el nivell de protecció al fum ambiental del tabac que els marcs reguladors ofereixen a la població.

La seva contribució científica comprèn la publicació de més de 45 articles relacionats amb el control del tabac en revistes de factor d’impacte i al voltant de 65 comunicacions en conferències i jornades. A més, és avaluadora habitual de revistes internacionals de l’àmbit de la salut pública i la prevenció.